lørdag den 7. juli 2012

Ammoniak havnen


Dagens plan: makrel tur i Snævringen.

Som man måske kan se udfra billederne, så var alle tegnene der, til at antyde at det kun kunne blive en fantastisk aftenstur på Lillebælt, flot solskin ingen vind og ingen antydninger af strøm (set fra landsiden).
Møghunden blev hurtigt søsat da rampen var fri da vi ankom, men det gik måske lidt for stærkt, for jeg havde ikke fået sat bundproppen i, så vandet boblede lystigt op af bundhullet, det fik vi selvfølgelig hurtigt rettet op på, og jeg kunne pakere bilen.
Men ak det var ikke det eneste problem vi havde, for den nye tank med nye slange koblingere, ville ikke sugen benzinen op i bolden når jeg pumpede, det mærkelige var at jeg kunne høre luften suse når jeg pumpede bolden. Efter flere forsøg og tiltag, måtte jeg erkende, at enten var det en defekt tank jeg havde købt, eller defekt slange kobling.
Vi måtte opgive og hev derfor båden op igen, og kørte om på Ammoniak havnen for ikke, at have spildt en god fiske aften.
Vi kom i snak med 2 gutter som var kørt fra Silkeborg med deres båd, bare for at kunne konstatere, at deres 2 medbragte motorere ikke virkede som de skulle, og det ville ikke være forsvarligt at tage på vandet med dem. De kunne berette om at de kun fangede små fladfisk om små torsk, men vi forsøgte alligevel, Vistesen bå bunden efter fladfisk og mig med spinnestang efter makrel, Vistesen havde selvfølgelig størst held med fiskeriet, dog uden at det blev til nogle keepere, jeg selv fik en makrel på, men kun til den kom op i overfladen for så faldt den desværre af igen, men det giver da håb på, at vi kan fange en i år:-)

Og til slut skal der jo komme lidt bevis for, at det var en rigtig flot aften.
Søndag morgen kom det til mig da jeg vågnede, mit benzin problem kunne mulighvis være så simpelt, som at jeg havde vent benzin bolden forkert, og det havde jeg så det var et hurtigt løst problem:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar