fredag den 20. juli 2012

Jagten på fabeldyret

Dagens mission:
Finde og fange de mystiske fabelfisk måske bedre kendt under navnet Makrel

Det lyder måske lidt ynkeligt, men vi har simpelthen ikke haft held til, at fange de små mini tun endnu, og det er påtrods af, at vi faktisk har førsøgt mårettet flere gange.

Ved turens start var der lidt gang i vejret, det blæste men ikke mere end at vi sagtens kunne sejle og fiske, vi drev bare pokkers hurtigt! bølgerne var også så tilpas høje, at når vi sejlede sprøjtede det os godt våde, jeg vælger at give skylden til dagen kaptajn (Vistesen) :-)

Vi tog nogle drev over ved Strib fyr, videre over til Fredericia´s forskellige havneanlæg, og der var intet der mindede om makreller, og faktisk heller ikke mange arter, da vi bevist ikke fiskede på bunden, hvor vi ellers nemt ville kunne fange små torsk.
Efter at have "spildt" et par timer i det område, sejlede vi tilbage mod den nye bro, for at give det sidste skud ved Ammoniak havnen, men der var heller ingen makreller. Vi besluttede at sende pirken på bunden til noget "selvtilids fiskeri" efter torsk, og dem var der MANGE af! da vi begyndte at fange de små torsk, kom marsvinene helt tæt på båden, og det var ganske underholdene, og se dem dykke under båden.
Vi fik fejlkroget en hvilling som lagede sig i overfladen, det skulle den ikke have gjort for der gik kun ganske få sekunder før, den var blevet til fodder for et sulten marsvin, det var et helt fantastisk syn, og hvis fik mulighed for det igen skulle vi se om det kunne fanges på film, og det kunne det godt:-)Ingen kommentarer:

Send en kommentar