torsdag den 9. august 2012

Brandsø

Team Møghund har været på træningstur ved Brandsø.
Vi må nok erkende at der var en del mere vind og strøm end vi havde forventet, så min oprindelige plan om enten den vestlige spids eller den østlige side af øen, holdte ikke helt som håbet.

Vi lagde godt nok ud med det første drev på sydspidsen, det virkede ikke som om vi drev så hurtigt, men jeg tror alligevel det skulle være fladfisk i topform hvis de skulle nå vores agn. Efter det drev sejlede vi til den sydøstlige side af øen, hvor der var lidt mere læ såvi drev ikke helt så hurtigt, det gav da også den første fisk til Hr. Vistesen på ca. 10 meter vand.

Der  blev taget en beslutning om at ankre op, (hvilket vi normalt aldrig gør) jeg kastede skeen ud op mod strømmen, såden kunne fiske sig selv, mens jeg satte vores tredje stang med med dobbelt krogsæt til pighvar. Da stangen var sat, havde jeg sørme fanget en okey skrubbe, som havde kroget sig selv på cirkelkrogen. Fisken blev afkroget og jeg lagde et kast i samme retning og 1min. efter var der en mere på, der stoppede det så for mig den dag, og Hr. Vistesen begyndte som sædvanligt at fange flere fiske end mig:-) dog uden at det var voldsomt imponerende.

Efter at mit fiskeri døde hen, begyndtet jeg at rense og filitere vores fisk, så var det da klaret:-)

Dagen sidste satsning blev vestlige side af øen, og selvom strømmen var stærk, sluttede Hr. Vistesen af med 2 hug i træk og det var faktisk 2 fisk som begge var over de 30 cm og ganske tykke over ryggen.

Fiskeriet sluttede med 8 fisk til "Storfangeren" og kun 3 fisk til mig, udover det blev vi gennemblødte da vi skulle sejle i havn fordi bølgerne kom fra en rigtig træls vinkel, og da vi først var våde kunne det næsten være ligemeget:-)
Slutligt skal det også lige siges at Hr. Vistesen valgte at flå rattet på Møghunden fuldstændig i smadder, da han lagde os til broen, heldighvis var det mens vi lagde til for det havde været ret træls hvis det havde været ude på vandet:-) nu ønsker Møghunden sig et nyt rat.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar