torsdag den 2. august 2012

Lille optimering til Møghunden

Som nogen måske ved, så har jeg jo næsten altid min multifunktions køletaske med på alle fisketure, hvertfald dem, hvor jeg ikke skal gå rundt:-)


Men i båden savnede jeg en holder eller ligende, så der altid er værktøj til afkrogning, aflivning osv. det har jeg så fået lavet en prototype af. Indtil videre er der kun en ny tang til afkrogning, og en ny tang til, at flå fladfisk med.

 Flåtangen har jeg endnu ikke prøvet, jeg faldt over den en dag, hvor jeg var inde og besøge Søren fra Team Fluer.dk inde i butikken i Vejle. Tangen kostede 30 kr så den var tilpas billig til, at komme med hjem:-) det skal siges at den virker lidt "dingel" i kvaliteten, men hvis den bare kan flå skindet af fladfiskene, så kan det jo være ligemeget.
Nettet sidder i en klip-on holder, jeg gider ikke have den siddende fremme hele tiden, men hvis fiskeriet kræver det, kan den bare klikkes i.

Grunden til at det kun er en prototype er, at jeg gerne vil have lavet holderen i et nylon materiale, ála det man laver skærebrætter af. (hvis jeg kan finde det)

2 kommentarer:

 1. Hej DG
  I Kolding er der et firma som handler med netop disse plader i skærebræt-plast.
  Det hedder Rolf Schmidt Industri Plast,
  Jernet 4h, 6000 Kolding. De har alle dimensioner og typer. Jeg har leveret disse plader hos dem for nogle år siden.
  VH Raider-fan

  SvarSlet
 2. Tak for det Raider-fan! min træløsning sidder der endnu, men de dele som kun var limet på, er faldet af:) jeg vil lige undersøge det firma ud nævner, for jeg kan nok ikke undvære den holder.
  Jeg har faktisk købt en Ikea skærebrædt, som måske kan bruges så det bliver nok et garage vinterprojekt:)

  SvarSlet