lørdag den 25. august 2012

Møghund

Dette er den rigtige Møghund som vi alle kender den!


Det er måske lidt sølle opdateringer vi har her påTema Møghunds blog, og det skyldes selvfølgelig at vi kun har 4 faste læsere (tak til jer!!) og mellem 3 og 7 vininger om dagen, det er jo ikke den store gro-bund for forretninger! men det er selvfølgelig heller ikke det, det kommer an på:-) vi har dog et par venner vi gerne vil hjælpe ganske gratis, bare fordi vi kan:-) og det er selvfølgelig dem vi har links til på vores side!

Men det i mangler og høre fra Team Møghund er følgende:

*Til Dm i fladfisk 2012 fisker Team Møghund igen under navnet Team Fladfisk.dk for vores gode kammerart Leonard Muys http://seafishingbaits.dk/ og vi har følge af et nyt, men velkommen medlem, nemlig Strandby som vil redde vores ære;-)

*Team Møghund har invisteret i fede hættetrøjer med navn og logo på, bare fordi vi kan:-)

*Der er stadig ikke kommet nye billeder at Møghundens nye rat , det er selvfølgelig heller ikke så spændende, men det er dog af kæmpe betydning for vores lille team! da vi ikke kunne søsætte Møghunden før hun fik nyt rat:-)

*Sidst men ikke mindst, så har jeg (Dalegaard) og min datter Emma lavet Team Møghunds killer agn idag:-) og pga. at flere personer har spurgt hvordan jeg plejer at lave dem, så har vi lavet nogle film af det, som skal klippes sammen og dem af jer der vil bruge mine erfaringer til noget, kan gøre brug af min metode, og dem af jer der synes det er spild af tid. har noget at grine af:-) det klare jeg nok.-)
Men en ting er helt sikker! og det er at Danmarks bedste pølsemand (Tulipe) får en gratis vareprøve på vores "Killeragn"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar