søndag den 26. august 2012

Saltede blåmuslinger

Jeg fået et par henvendelser omkring mine saltede blåmuslinger, som har vist sig at være ganske udemærket, som agn til fladfisk og så koster de ikke nær det samme som børsteorm og sandorm.

Denne gang har jeg forsøgt, at finde de mest fordelagtige måder at tilberede på, så de bliver så store som muligt.

Mit start setup med gryde, fordi den kan rumme mange muslinger på en gang, men jeg har tidligere oplevet at muslingerne ikke bliver så store, når de bliver kogt, derfor ville jeg denne gang også forsøge at lave dem på en pande.







Der kom ikke super mange billder arbejdsprocessen, men tilgengæld har jeg optaget nogle små film, som lige skal klippes sammen, og så vil de komme ind i denne opdatering.

Jeg bliver nødtil at skrive min konklussion på dagens 2 forsøg, fordi jeg har ikke noget billede af det bedste resultat, men det kom med i filmen. Det klart bedste måde at få dem store på, var ved at hælde lidt vand i panden, så det ca. dækkede muslingerne halvt, på den måde var det let at holde øje, med når de åbnede sig og de kom af, med det samme for at bevare størrelsen på dem.







  








fgfg


Ingen kommentarer:

Send en kommentar