tirsdag den 25. september 2012

DM i fladfisk 2012

Så kom weekenden endelig, hvor der skulle afholdes Dm i fladfisk med Onsevig havn som vært, og hvilket fantastisk godt planlagt og korridineret arrengement! det var igen i år en helt kanon weekend, hvor vi fik hilst på flere gamle kendinger, som vi mødte sidste år til DM og vi fik mødt nogle nye flinke mennesker fra forumet "fladfisk.dk"
Vi havde igen i år den udsøgte fornøjelse af, at være indlogeret ved den utrolig flinke og gæstfri guttermand "Rekke" og bedre husvært skal man lede længe efter!

Desværre gik min mobil i udu dagen før afrejse til Onsevig, så det blev ikke til særlig mange billeder fra min side:( og den jeg fik taget var faktisk ikke særlig gode, men de kommer ind alligevel.

 Fredag eftermiddags hyggesludder og tips udveksling med Gadusen.
Den pæne unge mand er vores alle sammens "Rookie" som havde DM debut. billedet er taget om lørdagen hvor Strandby ikke havde det store held med sig.

 Lørdagens resultat, ikke nogle kæmpe flade men dog alligevel et par isinger, som var i den høje ende af point skalaen.
Vi fik også en rigtig fin makrel, som vi nok aldrig bliver enige om hvem fangede:) men hornfisken tilhørte Strandby.

 Søndag morgen før afgang riggede Strandby og jeg båden til, mens Vistesen var til skippermøde.
Strandby havde fået en flydedragt af vores gode ven Rekke, så den bar han med stolthed:)


 Den pæne mand er selveste Gadusn, klar til kamp:)

Søndag fik Strandby endelig som til at mærke hvordan fiskeriet i Langelandsbæltet skal være:) vi fik rigtig hul på bylden, og fangede mange og fine fisk!
Søndag var også betydeligt bedre for mit fiskeri, blandt andet fik jeg denne bette skrubbe som fyldte lidt mere end mit skærebrædt:) 
 
Søndagens resultalt blev hældt ud for at finde de største fisk, så vi fik indvejet de rigtige. Vi havde vel beholdt ca. 1/3 del af alle vores fangster, og det resulterede i at der var 50 fisk der skulle renses og flåes.

Lidt stemnings billeder fra havnen mens vi ventede på, at der skulle være præmie uddeling.


Jeg syntes lige jeg ville dokumentere, at vores følgesvende fra Team Totalfishing.nl var nogle være "svin" eller deres båd var hvertfald betydelig mere beskidt end vores:)
 
Dette er så vores båd:)
 

 Mens vi ventede på at præmierne skulle uddeles, havde Leonard Muys gang i en junior workshop, hvor de kunne komme og lave deres egne forfang.

Jeg desværre for sent til, at få et billede af at Mads Hussing fra Fiskemagasinet på DK4 filmede junior workshoppen, han var der dog stadig, så vi kunne lige høre lidt til hans Alaska tur efter laks. Vi havde jo selv fornøjelsen af at have selvskab af Mads Hussing til sidste års DM i fladfisk.
Slutligt vil jeg/vi gerne takke Leonard og Sph for en hyggelig weekend, og Acdo for kaffe og rugbrødsmad med koldrøget torsk (mums) Michal A (Team Aya), Motorsnedkeren og Team Wilma og Gadusn skal da også lige have et tak for sidst, det var hyggeligt at møde jer. Tulipe skal selvfølgelig igen i år have en kæmpe tak for god behandling og gode pølser. Rekke skal nok have den største tak af alle, for den måde han er på og den måde han behandler sine gæster på!
Til sidst TAK til Onsevig havn for et kanon DM i fladfisk 2012
 
Resultatliste fra DM i fladfisk 2021 Her
Jeg har også lige fået tilsendt et par billeder af en anden deltager.
Den var denne båd vi sejlede i hele weekenden, og det klarede den faktisk udemærket, der var god fiskeplads, både siddende og stående men bølgerne skulle ikke tages i for høj fart. Den blev lejet på Langeland Her
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar