lørdag den 27. oktober 2012

15 min. garage projekt

Jeg havde lige 15 minutter der skulle bruges på noget andet end, at passe syge børn, så jeg smuttede i garagen, og lavede mig et par woblere.

Det færdige resultat ser sådan ud, før test og før at de eventuelt bliver malet og lakeret.


Det er en ganske simpel fremgangsmåde, som jeg bare vil vise med en billedeserie, og hvis det bliver nødvendig, sætter jeg lige et par ord på.

jeg vælger at bruge min hjemmelave søjleboremaskine, men det er ikke nødvendigt, min batteri boremaskine er bare gået i stykker.
 
 
Jeg valgte at bore hullet op med en undersænker, dels for at have et bedre hul, til at fylde bly i, og fordi i min teori, vil jeg gerne have den tungest i næsen.
 
Som det kan ses på bore billedet og anes på dette billede, så har jeg boret tværs gennem træet, således at blyet render ud af hullerne, som kommer til at ligne øjne, men det gør også at blyet ikke kran trækkes ud igen, da øjne virker som modhagere.
Jeg ved godt at jeg bruger det forbudte produkt "bly" men sådan er det nu engang. Med den lille mængde som skal bruges til wobleren, er det hurtigst at smelte det med ukrudtsbrænderen, det tager ikke mere end 30 sek.
Jeg sætter lige et par stykker træ på siden, så blyet ikke bare render ud af "øjnene"
Jeg synes det er lettest lige at snitte det værste, af træet væk med en kniv, inden jeg tilpasser wobleren på min båndpudser.
 Min båndpudser har jeg spændt fast på hovedet, så er det betydeligt lettere at udforme emnerne på den, man pudser/sliber bare indtil man er helt tilfreds med formen. Her er det forenden af wobleren, som er tæt på det endelige resultat.
 Denne form er jeg tilfreds med til denne wobler.
Som øje til kroge og line, har jeg på denne udgave brugt et øje med gevind, som nok ikke lige er beregnet til fiskeri, men det er også bare en test wobler, så jeg tager chancen ogs satser på at de holder. For at de lettere kan skrues ind, har jeg prikket et lille hul med en syl, både i træenden (krogenden) og i lineenden (blyhovedet)
Som det kan ses, så blev denne wobler en 10g´s udgave, så nu er det bare spændende hvordan den opføre sig i vandet:) håbet er at den kan bruges på kysten, men er det ikke tilfældet kan den sikkert bruges til lidt geddefiskeri (hvis den holder)
Bliver det en succese wobler, skal den males og lakeres og det skal der også nok komme lidt billeder af.
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar