lørdag den 2. februar 2013

Kolding fjord uden is

Så blev det tid til, at Kolding fjord kom af med sit istæppe, og det skulle selvfølgelig lige prøves:) derfor mødtes jeg med Vistesen og hans kollega Henrik, ved Rebæk som er en udemærket vinter/forårs plads, men det virkede som om,at fiskene ikke havde opdaget at isen var væk, vi affiskede et langt stræk af på 1½ time, uden så meget som et lille nap.

Vi besluttede os for at køre over til Eltang vig (Houens odde) og der var forholdende næsten FOR perfekte:)

Området er forholdsvis lavvandet med mørk bund, og solen stod lige på og opvarmede vandet lidt op + der var en svag vind, der lige kunne sætte lidt bevægelse i vandet. Alt tegn var der til at det skulle give fisk, MEN NEJ! heller ikke her mærkede nogen af os noget som helst:( på trods af at vi igen affiskede et langt stræk, med alle flere forskellige agn.

Vistesen og jeg besluttede at køre tilbage til sydsiden af fjorden, og tage et sidste træk i Agtrup vig, da det næsten alligevel var på hjemvejen:)
Mærkeligt nok var der ingen andre fiskere at se, forholdende var fakstisk også her helt perfekte, vandet var tilpas grumset så det virkede lovende. Vi gad ikke gå ud på spidsen (Løger) istedet for gik vi øst over, og speed fiskede strækket langs skoven for, at komme hen hvor solen kunne komme forbi træerne, og give lidt varme til vandet.

Vi tog beslutningen, at vi bare lige ville hen forbi det næste skov stykke, frem til det næste sol ramte område. Vistesen gik forest og var lige kommet hen forbi skove, da jeg tog et kast næsten parallelt med kysten, og næsten i den linje Vistesen lige havde gået, og så kom hugget:) først troede jeg faktisk at det var endnu et kast i en tang plante, men NEJ det var en rigtig flot havørrede med løse skel og som holdte målet:) årets anden fisk, og så holdte den målet, det bliver et godt år:)  men fisken fik sin frihed igen. Vi blev i området for at se om dens venner var i nærheden, men de havde åbenbart ikke lyst til at møde os, så det blev kun til den ene, men det var nu alligevel en god dag:)

Fisken huggede på denne ophængerflue.
 
 

Vistesen opdagede en KÆMPE isflage som kom fra vest, og lige ind i det område hvor vi fiskede, så vi skulle lige havde de sidste kast inden, den gjorde det umuligt at fiske:) det gik nu ikke så galt, fordi den ramte stensætningen og stoppede, men det gjorde vi så også og gik op til bilerne igen.

Jeg fangede næsten isflagen på film, da den ramte stemsætningen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar