søndag den 3. februar 2013

Rebæk anden forsøg

Det blev lige til endnu en fisketur i denne uge:) men jeg gad kun køre den korte tur ned til Rebæk, med det håb at ørrederne havde indset at isen nu var væk, og de skulle være sultene og hugge på alt mit endegrej:)
Fine forhold der måtte måske godt være lidt mere vind, men det så nu okay ud alligevel.

Da jeg riggede grejet til oppe ved bilen, kom der et par andre gutter som også skulle på fisketur, derfor valgte jeg at gå direkte ned til skoven for, at være den første over strækket, og derved øge mine chancer. Jeg lagde ud med bombarda og to forskellige typer fluer, så fiskene havde noget at vælge imellem:) jeg var ikke lige i humør til at vade helt ud til sivene, så jeg udså mit et par store sten, som slut/vende punkt, og så vil jeg skifte til blink på tilbagevejen.
Da jeg kom til vende punktet, havde jeg ikke set eller mærket det mindste, så optimismen var næsten helt væk.
Jeg skiftede til dette blink, som jeg lavede dagen før i garagen, af håndtaget fra en ske som ellers skulle være smidt i jerncontaineren.
Jeg forsøgte at filme hvordan blinket opførte sig i vandet, for det var over alle mine forventninger, på en positiv måde! det opførte sig helt som det skulle, ved forskellige indspændings hastigheder, spinstop og kastelængden var der heller ikke noget at sætte en finger på:)

Mens jeg gik i mine egene tanker, og tænkte over havd mit nye super blink skulle hedde:) løftede jeg blinket op af vandet, for at tage et kast mere, men da blinket kom fri af vandet kom er et plask i samme øjeblik, det var en havørrede der havde fulgt efter blinket:) desværre kunne jeg ikke lokke andre til hug, så jeg gik op til sten høfterne for at tage de sidste kast. Vinden var også taget til, og det blev faktisk pisse koldt, da det også begyndte at sne, så jeg pakkede sammen og kørte hjem UDEN fisk, men godt underholdt af mit nye stor fanger blink;)
 

 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar