onsdag den 20. marts 2013

Samlet opdatering

Jeg er kommet lidt bagefter med opdateringerne fra mine fisketure, så jeg kan ikke rigtig huske hvilke datoer jeg har været afsted, samt hvilke fangster der høre til hvilken tur?

MEN det forrygende forår fortsætter for mit vedkommende, jeg bruger så også langt flere timer på fiskeriet, end hvad jeg hidtil har gjordt, og det skyldes selvfølgelig min arbejdssituation for tiden. Jeg har haft flere ture den sidste periode, som har givet fisk faktisk har jeg flere ture med fisk, end jeg har nulture, hvilket jeg aldrig har prøvet før:)

Jeg vil dog lige nævne en enkelt tur, lige inden isen igen skulle have magten over fjorden.

Lørdag d. 9 marts valgte jeg at trodse vinden som var blevet lovet til at være 8-10 sek/m fra øst og det var den også:) jeg havde faktisk ikke meget tiltro til at fiskeriet ville give gevinst, så jeg gad ikke køre så langt ud af Kolding fjord, så det blev bare til Rebæk som er en udemærket forårsplads, og det var den også denne lørdag:) på grund af vinden gad jeg ikke starte med bombardaen, så det blev til blinket "pilespids" i narturlige farver og uden ophængerflue. Ved andet kast mod vinden fik jeg lavet noget linekludder, så tredje kast blev på tværs af vinden så der kom en kæmpe linebue, og lige da blinket svinger ud af buen og linen bliver direkte på stangen, så hugger denne (se foto) stærke hanfisk på 55 cm og ca. 1,7 kg.
Efter landing af fisken og billeder osv. kastede jeg to kast mere i samme retning og igen var der fisk, en blank grønlænder lige under målet, efter 45 min. havde jeg fanget 6 fisk med 2 over 50 cm. 1 slang nedgænger over 40 cm. resten grønlændere under målet. Turen sluttede efter 3 timer med 8 fisk ialt og 1 som huggede da blinket blev løftet frit af vandet og blev derfor ikke kroget.
Super tur i vinden!
 
De følgende billeder kommer nok ikke i den rigtige rækkefølge, men det er hvad jeg/vi har fanget den sidste tid, jeg mangler dog et billede af en blank havørrede Vistesen fangede efter jeg var taget hjem en dag.


 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar