lørdag den 2. marts 2013

Team Møghund trodsede vinden

Idag skulle der hives nogle havørreder på land, men vejrudsigten sagde 6-9 sek/m fra vest så det gav lidt udfordringer, med at få finde en god plads.

Vi startede kl. 9 ved Løger da vinden ville være mindst fra morgenstunden. Pladsen holdte dog ingen fisk til os, så vi gik tilbage til bilen og fortsatte hen til skoven, og prøvede det stræk, forholdene var super men heller ingen fisk.

Vi kørte ind til Rebæk for at prøve vee sivene og udaf, efter ca. 10 min. fik jeg noget der kunne minde om et hug, det øgede koncentration og kort tid efter fik jeg et hug igen, men den røg af igen efter få sekunder.
Vi fiskede videre forbi sivene, og Vistesen fik fisk på som også røg af igen, jeg kastede ud i samme retning, og fik et hug og denne gang kom fisken med ind, en lille havørrede som i hurtigt kom ud igen, derefter kastede jeg i samme retning og igen fik jeg fisk, men den var sgu ikke stor! Vi havde fundet en stime, der hyggede sig i den kraftige vind, stimen holdte også en fisk til Vistesen og det var selvfølgelig også drn største;-)
Vi fik arbejdet os ud på spidsen, og her var der virkeligt meget vind! Men alligevel lykkes det Vistesen at fange endnu en lille havørrede som også blev dagens sidste.

God men blæsende dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar