fredag den 17. maj 2013

Vestkystens pighvar

Så fik vi endelig tid til at køre til vestkysten efter pighvar, sidste år lykkedes det Vistesen at få sin første pighvar,  et monster på 2,8kg og jeg fik desværre ikke nogen, så i år skulle det være!

Tirsdag d. 14/5 dog Team Møghund + Henrik til Børsmose strand, selvom vejrudsigten måske ikke så helt  fantastisk ud, hvilket viste sig at være forkert da det var ganske glimrende forhold:-)
Vi ankom ca.  Kl 8 og klargjorde grejet, hvorefter begyndte at bevæge os hen mod det område hvor ville starte.

Man må sige at dagen var en stor succes da alle 3 mand fik fisk med hjem:-)xxxxx
Det var Henrik som var den første til at få fik, og hvilken debut-fisk han fik! 2,5kg monster på ca. 54cm.


Efter lidt tid fik vi indhentet en anden fisker, som hele dagen havde gået et stykke foran os, og det viste sig at være Schousen vores gode ven og fiskeguide fra sidste års pighvar tur. Schousen havde en fin keeper hængende i bæltet, og han havde mistet en anden fin fisk, fordi han troede at han kunne lege kameramand med håndholdt kamera mens han figthede fisken i land, MEN det kunne han ikke:-)

Dernæst var det kommet til min tur til endelig, at få min første pighvar:-) ikke verdens største men alligevel et fint eksemplar på 1,2kg taget på et hjemmebundet rig med grønne og perlemor perler.


Så var der ligesom ro på for min side, da jeg endelig havde fået min fisk, men nu manglede vi bare at Vistensen fik en fisk, for at dagen vil være helt fuldendt, og det gjorde han skam også en flot flot fisk på 2,4kg

Kanon dag ved Børsmose!Ingen kommentarer:

Send en kommentar