mandag den 5. august 2013

Makrel succes!

Hr. Vistesen var lidt misundelig, fordi han kun havde fanget 3 makreller på turen tidligere på ugen, og mon fat og jeg havde været afsted uden ham:-)
Derfor valgte vi at tage en tur på Vejle fjord søndag eftermiddag.  Det startede lidt sløvt men vi fik dog et par fisk i kassen alligevel, vi forsøgte også på den modsatte side af fjorden, hvor jeg på en tidligere tur have set måge-sjov, men jeg var ikke nogen fisk.
Efter lidt søgning endte vi i det område, som vi brugte som udgangspunkt på de tidligere ture. Vistesen fik hurtigt fanget 3 fine fisk, men vi drev ret hurtigt så for sjov prøvede vi at kaste pirk og forfang hen hvor Vistesen havde fanget, og så var det sgu hug, herefter ændrede vi fisketeknik fra pirkefiskeri til kastefiskeri, og du var godt! For med ændring af teknikken kom vi ind i lystfisker himlen og i næsten 2 timer oplevede vi fiskebonsa som vi aldrig har oplevet før! Vi fik fisk hele tiden og det var ligemeget hvilken retning vi kastede i:-) vi stoppede os selv i det som nok kan betegnes som "blodrus" og begyndte at genudsætte alle de fisk som havde en overlevelse chance, og beholdt de døende og de store.  Vi har ingen idé om hvor mange fisk vi fik, men det var nok omkring 100 måske mere, men langtfra alle blev hjemtaget.
Vistesen vandt sidste-kast-konkurrencen der uofficielt afgjorde hvem der havde fanget flest, men derimod havde jeg fanget de største, med den største på 36,5 cm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar